janjohansson

Senaste inläggen

Av Jan Johansson - 26 april 2013 12:36


I Breakaway helt enkelt klämma tandskydd i munnen, tar på alla möjliga andra skydd och skridskor på isen! Här är fullblod ishockeyspel kommer!


Kanske Breakaway en automat som är rätt för den kalla årstiden? Vem vet, men en sak är säker: hockey entusiaster får åtminstone dess i denna spelautomat från Microgaming! Tuff tackling, den härliga stämningen från läktaren och förhoppningsvis några stora utbetalningar - vad mer kan man vill!


I Breakaway är vinstrader skalas bort och ersätts av Way vinner, vilket säkerställer att vinnande kombination måste bestå av samma symboler som landar på intilliggande hjul - med början på hjulet till vänster. Här några vinstrader följas och det är därför inte så länge mellan varje lyckas pirra de 5 samma symboler i en vinnande kombination på hjulen. Utöver detta, är det rent tekniska strukturen för maskinen så att vi får den normala layouten med 5 hjul och 3 rader.


Den första funktionen du med all sannolikhet bekanta med Rolling Reels. Vissa kommer säkert att känna igen den här funktionen igen från ex. Gonzos Quest, men Breakaway har därför bytt namn. Principen är dock densamma, och det är således att symbolerna i vinnande kombinationer explodera och göra plats för nya symboler för att falla ner och ersätta dem. Som du säkert inser att det ger oss möjlighet att göra nya vinster på samma spinn flera gånger i rad - utan extra kostnad!


I Breakaway har två vilda drag, och för dem som inte vet: Wilds är symboler som fungerar som jokrar, och därmed kan ingå i kombinationer med andra vanliga symboler. Den första vilda inslag, och vi möter oftast, kallade det för staplade wilds. Medan hjulen snurrar, kan vi se långa rader av wilds som snurrar hjulen, och om vi har tur stop symboler så att hjulet är täckt. Då kan det bli många och stora vinster! Staplade wilds finns endast på hjul 2, 3 och 4.


Den andra vilda funktion som kallas Smashing Wild och har mer av en form av en bonus och är en funktion som utlöses slumpmässigt. Plötsligt kommer du att finna att två hockeyspelare rasar in framhjulen och infogar ett sug utmana varandra framför ett av hjulen på maskinen. Just detta hjul kommer då att förvandlas till en vild rulle i en spin - med en garanterad avkastning. Efter denna vinst inte kommer Rolling Reels funktion.


Free Spins är den sista av bonusen funktioner som finns på Breakaway, och vi måste få säga att Microgaming har varit generös med gratis rundor på den här platsen. Gratis rundor utlöses av scatter, och det är en symbol som är till nytta även om det kommer slumpmässigt utspridda hjul. 3, 4 eller 5 scatter ger, förutom en vinst, respektive 15, 20 och 25 freespins! I gratisrundor kommer naturligtvis Rolling Reels-funktion, men med en liten twist. För varje efterföljande gång Rolling Reels vända sig till för ett spinn, en ökande vinstmultiplikatorn förvandlas till. Om ett exempel. har turen att få Rolling Reels 5 gånger i rad, kommer den sista vinsten multipliceras med 10!


Allt som allt, Breakaway en kortplats som vi gillar och som Microgaming kan vara nöjda med, och vi gillar särskilt Rolling Reels-funktionen som ger oss möjlighet att vinna flera priser i följd på samma spinn. Rolling Reels fungerar särskilt bra i det fria rundor med en integrerad multiplikator ökar varje gång Rolling Reels vända sig till för en provtur! Ska vi påpeka något negativt så hade det så vara att utbrytningen inte har ett integrerat bonusspel.

ANNONS
Av Jan Johansson - 26 april 2013 12:32


Interplanetära action i spelet-formen är inget nytt, men i en sådan kaliber som Battlestar Galactica spel, ser vi inte varje dag!


Battlestar Galactica tar oss tillbaka till den berömda tv-serien som så många norrmän har en stark relation, och det finns inga småsaker i en automat Microgaming har hostat upp här! Har de sätter en hel del arbete i musiken, grafik och animationer - alls - det ser mycket bra! Kolla in allt vad facket Battlestar Galactica har att erbjuda här i denna översyn.


Denna maskin är inga vinstlinjer, men sätt vinner gälla, och det innebär att vinnande kombinationer bildas när matchande symboler landa på intilliggande hjul - behovet, med andra ord att inte följa vissa linjer.

I Battlestar Galactica, vi får tre olika spellägen, som alla erbjuder olika bonusspel och free spins, och dessa tre är normalläge, Run-läge och Fight-läge! Vi tar en närmare titt på var och en av dessa i följande avsnitt.

I normalläge har en wild symbol visas staplade som om den visas på hjul 1 Det är staplade och omfattar därmed hjulet eller del därav. Den vilda symbolen är egentligen bara ett engelskt namn av "joker", och då inser man att det är en symbol som kan användas i kombination med andra symboler. Scatter-symbolen är en symbol för den vita planet, och om vi får tre kopior av detta i normalläge i Battlestar Galactica vi vinner 15 free spins där alla vinster multipliceras med 3 Av bonusmaterial i normalläge, finner vi Ion Storm aktiveras slumpmässigt och där du kan få upp till fem fulla hjul omfattas wilds!


Kör-läge är den andra av de lägen i Battlestar Galactica och fokus för detta spelläge är en funktion som kallas Jump Bonus. FTL symbol på hjul 3 möjliggör detta, och alla vanliga brev och symboler antal avlägsnas sedan från hjulen. Dessa kommer att ersättas av en FTL symbol som kan förvandlas till en slumpmässig symbol, och därmed kan generera många fördelar. Dessutom kan bonusspelet också få vinnande kombinationer av båda sidorna av maskinen, vilket innebär att en vinnande kombination kan börja på både hjul 1 och 5 och röra sig mot respektive höger och vänster.


Den sista av de lägen i Battlestar Galactica är ovannämnda Fight läget, och här finns en särskild free spins spel i mitten. 3 vit fluga någonstans på hjulen aktiverar Free spins och vinner då totalt 5 rundor. Kanske inte en särskilt imponerande antal, men med den inbyggda funktionen implementeras Extra Wild är inte så illa. Extra Wilds innebär att de fem symbolerna på hjulen kan konverteras till jokrar / ödemarken, vilket naturligtvis innebär att man kan erhålla betydande utbetalningar. Inte nog med det! Extra Wild-symbolen kan spridas och göras till en Split Wild, vilket innebär att fördelarna med en vinnande kombination som innehåller en sådan symbol dubblas.


Battlestar Galactica är spelet som erbjuder ett brett utbud av underhållning, vilket gör att spänningen kvarstår över tiden. Career mode är också ett smart drag som kan hålla spelarna. Man höjer sin militära rang, ju längre och ju hårdare du spelar! Battlestar Galactica bara har upplevt själv - bara då kan du göra din egen uppfattning!

ANNONS
Av Jan Johansson - 26 april 2013 12:31


Avalon är ett mytologiskt och legendarisk ö som nämns i vad som kallas de Arthurian legenderna, och är en ö som var heligt för häxor. Ön var omöjligt att hitta om du faktiskt var häxor eftersom ön var höljd i en magisk dimma. Tlil denna ö var även kung Arthur transporteras till återhämta sig från skador han fått i slaget vid Camlann. Avalon spelautomat från Microgaming är full av bra funktioner och är en bra maskin!


I Avalon har vi ett mytologiskt äventyr på ön med samma namn, och här finns det flera bra funktioner som kan göra att vi vinner fina priser. Om du läser vidare i artikeln får du lära dig allt du behöver om denna spelmaskin och varför det har blivit så stort i Norge.


I Avalon är vi faktiskt två wild-funktioner - en för grundspelet och en extra för gratisrundor. Wild-symboler är symboler som fungerar som jokrar och kan ingå i kombination med andra vanliga symboler, men scatters. Den vanliga vilda symbolen visar ett slott är höljd i dimma. I gratisrundor kistan fungerar som en extra vilda och det kommer därför att bli två wilds i tur och ordning i de fria omgångarna - vilket naturligtvis garanterar att den potentiella utdelningen är betydligt större!


Som nämnts, det finns en fri runda spel i Avalon och detta ger dig tillgång till om du får 3 eller fler scatter-symboler i någon position på hjulen. Scatter-symbolen är en symbol som visar Lady of the Lake, och symbolen inte behöver följa vinstlinjer att tillhandahålla betaltjänster. Sammantaget kan du vinna 12 free spins där priser du vinner kan multipliceras med upp till 7!


I Avalon vi fördubbla även funktionen som låter dig spela med priser du vinner. Klicka chansning för en provtur och gissa färgen på spelkort är svart eller rött, eller om kortet är hjärter, ruter, klöver eller spader. I det första fallet fördubblar du pengar, medan det i det andra fallet är det vinsten multipliceras med 4 Plocka ett misstag är naturligtvis förlorat pengar, men det är ett problem som vi helt enkelt inte gillar att tänka på!


Vi kan väl förstå varför Avalon har blivit så populär här i Norge, eftersom vi har en djup fascination för kongekrøniker och sådana gamla historier som denna. Om du gillar Avalon, rekommenderar vi att du också ta en titt tillbaka Excalibur, som är en liknande maskin från samma leverantör och som har tagit samma krönikor.

Av Jan Johansson - 26 april 2013 12:29


Välkommen till Agent Jane Blonde, en av de mest populära spelautomater från leverantören Microgaming! I denna plats får vi följa hjältinnan Agent Jane Blonde på hennes mer eller mindre riskfyllt uppdrag. Vi satsar dock att hon kan ge oss en hjälpande hand i att få tag på några anständiga vinster!


Det råder föga tvivel om att titeln på spåret Agent Jane Blonde är starkt inspirerad av Ian Flemings agent hjälte James Bond, och filmtitel med rätt att döda antar vi strider i spåret världen och därmed Agent Jane Blonde rätt att snurra! Denna spelautomat är som många av de andra populära maskinerna från Microgaming väldigt enkelt uppbyggda, och precis vad det är som fascinerar norrmännen med denna maskin är verkligen inte lätt att säga. Ytterligare funktioner är kanske inte som en i Agent Jane Blonde måste leta länge för att hitta några av dessa!

Agent Jane Blonde är en slot som har en klassisk layout med 5 hjul, 3 rader, men som bara har 9 vinstlinjer - vilket förmodligen beror på att denna maskin är faktiskt ett par år.


Som alla andra spelautomater finns även i Agent Jane Blonde en wild symbol fungerar som ett wild card. Denna symbol kan användas i kombination med andra vanliga symboler och bildar vinnande kombinationer. Wild-symbolen representeras av Jane Blonde personligen. Om vilda symbolen är en del av en vinnande kombination vinner du vinner kommer att fördubblas jämfört med den normala utbetalningen.


Scatter-symbolen är den symbol vi skulle föredra att se hjulen som tre eller fler av dessa symboler i en slumpmässig position på hjulen utlöser den integrerade fri runda spel. Du vinner 15 free spins och alla vinster att vinna rundor multipliceras med tre i den normala utbetalningen. Gratis rundor kan därför vara ganska lukrativ om du har tur med det.


Den andra bonus funktion är att du kan välja att spela för att vinna priser i ett försök att fördubbla dem eller få dem multiplicerat med fyra. När du har vunnit på en spin, kan du klicka på "Gamble" för att satsa dina vinster och försöka få det fördubblats eller multipliceras med fyra. Detta görs genom att gissa på vilken färg är den dolda spelkort att dubbla dina vinster, eller genom att gissa vilken typ av spelkort är att vinna multipliceras med fyra.

Något mer finns det att säga om Agent Jane Blonde! Maskinen är en gammal klassiker från Microgaming som fortfarande behåller sin position i Norge! Det är enkelt på alla sätt och det är främst fri runda spel som är moroten på denna plats. Bakgrunden ljudsignaler som används i Agent Jane Blonde är obeskrivlig besvärlig, och det rekommenderas därför att ljudet är avstängt. Försök maskin här på Play Norge dispenser och göra upp en egen tanke!

Av Jan Johansson - 26 april 2013 12:24

I Blackjack Professional Series är en variant av blackjack som du kan hitta i de flesta kasinon som har mjukvara från Net Entertainment. De regler som följer är oftast vanliga blackjack regler, men också har förmågan att sätta några sideveddemål som kan vara främmande för vissa. Öva Blackjack Pro här på Play Norge dispenser samtidigt hamra ut en vinnande strategi! När du är redo att spela för riktiga pengar, kan vi rekommendera ett säkert du stoppar Casumo NordicBet Casino eller Casino!


Blackjack Professional Series, eller bara Black Jack Pro är ett spännande 3-Hand Blackjack spel från Net Entertainment med en vacker 3D-utseende och känsla, och med topp-moderna korta animationer och en Double Jack sideveddemål. Spelare kan välja att spela med allt från ett till tre händer mot dealern, kan du ställa in maxinsats på varje hand. Innan spelet börjar, har du möjlighet att ställa in en sideveddemål, Double Jack, spelad på de första två kort, och kan ge en vinst på upp till 100 gånger din insats. Blackjack Pro spelas med fyra standard kortlekar med 52 kort - jokrar inte ingår. Numrerade kort, 2-10, representerar sitt eget värde, medan ansikte kort kung, drottning och Jack har ett värde av 10 Ace är värt 1 eller 11, som är lämpligt.Spelet äger rum mot en datoriserad återförsäljare och både du och dealern får två kort, precis som vanlig blackjack. Spelar du med fler händer du får två kort i varje hand, och båda korten delas ut. Dealerns första kort är vänd uppåt, medan det andra kortet förblir dolda för oss. Spelare kan välja ett annat kort genom att trycka på "pull", och detta kan upprepas så många gånger du vill så länge total poäng på ditt kort inte gå över 21 Om detta inträffar kallas det för "Bust" och du förlorar automatiskt


När du är nöjd med korten i handen, tryck på "Stand", och repetera denna kurs för varje hand du spelar Blackjack Pro. När du är klar återförsäljarna tur att avslöja vilka kort hålkort och besluta om att dra en annan. Dealern måste stanna på 17 eller mer, och rita på 16 eller lägre. När dealern har kommit upp i 17 eller mer bestämt vinnaren baserat på spelets regler.


Om värdet av dina kort är högre än dealerns, eller återförsäljarens "Buster", du är vinnaren. Om din totala är samma som dealern kallas för "push" och du får din insats tillbaka. Är din poäng lägre än dealerns, förlorar du. Om du får ett kort med 10 i värde ex. en dam och ett ess (värde 11), anses det Blackjack, och du vinner din insats multiplicerat med 1,5. Du förlorar automatiskt om dealern får blackjack, men om båda får Blackjack är "push" och du får din insats tillbaka. Efter varje spel korten blandas.


Double Jack sideveddemål

Som spelare har du möjlighet att placera en sk Double Jack sideveddemål som en del av blackjack spel. Double Jack satsning måste placeras efter ordinarie blackjack satsning innan korten har delats ut. Insatsen kan inte ändras eller dras efter första kortet har delats ut. Den maximala storleken på Double Jack insatsen i Blackjack Pro är lika med storleken på den vanliga blackjack spel du har ställt in. Ansträngningen sätter J-ikon som du kan se övre vänstra hörnet av vanliga insatsområdet på bordet.


Du vinner Double Jack-satsning om det första kortet som delas är en skurk eller om båda korten är uttagen. Satsningen anses förlorad om den första blackjack kortet är en knekt. Double Jack avgöras innan det vanliga spelet av blackjack fortsätter.


Double Jack betalar följande om de två första korten är:

  • Två knektar i spader - 100 x bet
  • Par i knektar - 25 x insats
  • Första kortet är en knekt - 10 x insats

Du kommer inte att förlora Double Jack sida satsning även om dealern får blackjack.


Försäkring
Om dealerns öppna kort är ett ess, har du möjlighet att köpa en försäkring genom att lägga till ytterligare en insats som motsvarar hälften av din ursprungliga satsning. Om dealern får Blackjack vinner du dubbelt försäkring insats. Om dealern inte får blackjack, förlorar du försäkrings satsningen. Den återstående aktierna bestäms på vanligt sätt genom att ha dina kort och återförsäljare jämfört.


Lika ansträngning
Om dealerns öppet kort är ett ess och du har Blackjack, kommer du att få ett erbjudande om Equal Stake / Even Money, vilket gör att du vinner en summa som motsvarar din insats. En vanlig blackjack utbetalning ger din insats multiplicerat med 1,5. Lika ingång kan betraktas som ett slags försäkring.


Dividera
Om du får två kort av samma värde, kan du välja att dela upp korten och dubbla din ursprungliga insats - som du spelar med två händer där båda har en satsning liknande ursprungligen bet. Det är endast tillåtet att dela upp en gång per. hand. Du kommer att behöva dela spela två händer blackjack, och du spelar dem en i taget. Den första handen delas ett andra kort, och du måste fatta ett beslut om att du ska stå eller rita. Upprepa sedan samma sak på nästa hand. När du är nöjd med båda händerna dealerns tur, om du spelar Blackjack Pro med ytterligare händer. Återförsäljare kommer nu avslöja sina hålkort och rita tills han har fått totalt 17 eller mer. Du har inte möjlighet att dela upp två ess.


Doble
Du har möjlighet att dubbla din insats efter att du har behandlat dina två första kort och kommer automatiskt att behandlas ett kort - men bara en. Det är också möjligt att dubbla efter en split.

Sen är det bara för dig att prova på några riktiga blackjack åtgärder Blackjack Pro - gratis här på Play Norge dispenser! Om du vill spela för riktiga pengar rekommenderar vi ett besök till antingen kvalitetscasinoene Casumo NordicBet Casino eller Casino!

Av Jan Johansson - 26 april 2013 12:18

Denna klassiska spelet Blackjack från Net Entertainment är otroligt populär och spelas av många online casino spelare. I den klassiska versionen av blackjack vi kan använda upp till 5 indatarutor i ett spel, som är ett populärt inslag i många. Det klassiska spelet online blackjack från Net Entertainment kommer med tre olika spelnivåer: låg, normal och hög. Om du vill spela för riktiga pengar rekommenderar vi ett besök på antingen Casumo Casino eller NordicBet Casino!


Classic Blackjack spelas med fyra kortlekar med 52 kort, är de vilda korten ingår ej. Däcken blandas före varje spelomgång, och antalet kort 2-10 representerade sitt värde, medan bilden kort (Kung, Dam och Knekt) har värdet 10 Aces värderas till 1 eller 11.Spelet äger rum mot en datoriserad återförsäljare, med början i att vi som spelare får två kort i varje låda där vi lägger en insats. Som sagt, kan man välja att spela med någonstans mellan 1-5 händer. Återförsäljare är också två kort, men man är vänd nedåt. Om dealerns öppna kort har ett värde som är lika med 10, J, Q eller K, dealern kolla första kortet delas ut för att se om han har blackjack, som han uppnådde om det dolda kortet är ett ess.

Som spelare måste du nu göra en bedömning om huruvida stå, dra, dela eller dubbla. Dela upp en enda alternativet om du har två identiska kort, till exempel. två damer. Genom att trycka på "Tractor" får ett nytt kort, och du kan fortsätta att få nya kort, så länge de inte överstiger 21 När du går över 21 anses detta som en "byst", och du förlorar då automatiskt in. När du är nöjd med korten i rutan, klicka på "Hämta". Spelar du med flera lådor aktiva upprepa den här processen för varje ruta.


När du är klar med ditt val är det dealerns tur att avslöja vad värdet är på kortet som är vänt nedåt, och göra sitt nästa drag. Dealern måste stanna om han har ett värde av kort är 17 eller mer, och tvingades dra sig tillbaka om värdet är 16 eller mindre. När handlaren är klar jämföra kort och vinnaren är den med ett sammanlagt värde på sina kort nära som möjligt till 21 utan att gå över. Om dealern byster eller har ett värde som är lägre än din, vinner du. Om ditt värde av korten är samma som dealern betraktas som en "push" eller oavgjort och du får tillbaka dina ansträngningar.


Blackjack

Om du får ett kort med ett värde motsvarande 10 (10 eller klätt kort) och ett ess i början av spelet har uppnåtts Blackjack. Vill du få detta, vinner du 1.5 gånger din insats. Om dealern får blackjack, förlorar du automatiskt. Om både Uppnå Blackjack betraktas som kontakt och du får din insats tillbaka.


Försäkring

Om dealerns öppet kort är ett ess, du som spelare möjligheten att köpa en försäkring genom att klicka på "Försäkring" och tillsätt hälften av den ursprungliga insatsen. Om dealern får blackjack så vinner spelaren dubbla försäkring insats. Om dealern inte har Blackjack, förlorar spelaren försäkring insats, medan resultatet av den satsning som bestäms av de kort du och dealern får.


Lika Stake

Om dealerns öppna kort är ett ess och du har Blackjack, kommer du att erbjudas en vinst som motsvarar dina ansträngningar. Detta innebär att om du satsar € 10 till acceptera erbjudandet om jämlik del får betalt 20 totalt Om du inte accepterar och vinner får du din insats gånger 1.5 - att totalt € 25 inbetalar. Tacka dig inget och dealern har även Blackjack du bara satsa igen. Jämna pengar kan därför ses som en slags försäkring.


Dividera

Om du som spelare får två kort har samma värde, ex. två damer, har du rätt att dela upp korten och därmed fördubbla den ursprungliga insatsen. Du kommer nu att spela två händer av blackjack istället för en, och den första handen delats ut ett annat kort. Du måste sedan besluta om att stå eller rita. När du är klar med den första handen upprepa proceduren med den andra split. När du avslutar turen och sedan återförsäljare kommer att dra tills han har 17 eller mer. Du har inte möjlighet att dela upp två ess.


Doble

Som spelare har du möjlighet att dubbla din insats efter att ha sett de två första korten. När du trycker på Obs kommer att behandlas ytterligare ett kort och kommer inte att kunna dra mer på handen. Det är också möjligt att dubbla efter en split.

Av Jan Johansson - 26 april 2013 12:16


I Adventure Palace får vi ett spel som tar oss in i den exotiska vildmarken där vi får uppleva ett djurliv oftast ligger längre söderut på jordklotet. Kan vi nå palats hemsöka en fin-fin vinst, och det är kanske anledningen till att den Adventure Palace har blivit så populär i Norge!


Vad är det som har gjort Adventure Palace är ett av de mest populära spelautomater från Microgaming här i Norge verkar vara oklart eftersom detta är ett spel som i all ärlighet är väldigt enkelt och rakt framåt. Kanske är det denna enkelhet som gör Adventure Palace slår så väl mottagen, eller är det kanske den bästa titeln på spelet? Vem vet - Norska casinospelare väger på mystiska sätt!


Uppbyggnad av Adventure Palace görs på vanligt sätt och slot har 5 hjul därför, 3 rader, men bara 9 vinstlinjer. Med funktioner som är automaten också av den enkla sorten, och det enda vi hittar är en vild symbol och en scatter. Wild-symbolen är en symbol för elefanten och det är en symbol som kan användas i kombination med någon annan symbol, förutom Scatter. Den säger så ofta att vilda symbolen fungerar som ett wild card. När vilda symbolen är en del av en vinnande kombination fördubblar vinna relativt normal.


Den enda bonus funktion som finns i Adventure Palace är en chans att vinna gratis spins och om du får 3 eller fler scatter-symboler någonstans på hjulen vinner du 15 gratis spins. 15 Free Spins är en bra vinst, och dessutom alla vinster vinna gratisrundor multiplicerat med 3.


Så mycket mer än detta är egentligen inte att säga om Adventure Palace. Det är ett enkelt spel av den gamla goda sorten från Microgaming och det är kanske därför det har ett värde av norska casinospelare. Du har minst möjlighet att prova Adventure Palace gratis online Spela Norge dispenser!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se